Home / Hasznos tanácsok

Hasznos tanácsok

Tisztelt érdeklődő, honlapunkat meglátogató!

Engedjék meg, hogy pár pontban hasznos tanáccsal, fontos információkról tájékoztassuk Önöket!

  • A magyarországi jogszabályoknak megfelelően Önök egy év szavatosságot kapnak a megvásárolt használt gépkocsira!
  • Ez csak akkor érvényes, ha Önök kereskedésben autókereskedőtől vásárolják a járművet!
  • Önök semmilyen szavatosságot nem kapnak ha magánszemélytől (NEPPER-től) vásárolják az autót ugyanis A MAGÁNSZEMÉLY (NEPPER) NEM EGYENLŐ AZ AUTÓKERESKEDŐVEL! A magányszemély (NEPPER) nem adózik, nincs cége, nincs telephelye, nem az ő nevéről adja el az autót, hanem egy másik magán személy nevéről, aki általában megbízza. A magánszemély (NEPPER) külföldről úgy hozza az autókat, hogy a külföldi tulajdonos nevéről adja el közvetlenül az autót, az adás-vételi szerződésben az eladó a külföldi tulajdonos! A gépjármű megvételét követően az autókereskedőt el lehet érni a telephelyén, a magánszemélyt (neppert) nem!
  • Nagyon fontos, hogy mindig kérdezzék meg, hogy KI AZ ELADÓ AZ ADÁS VÉTELI SZERZŐDÉSBEN! Ezt már a telefonban amikor érdeklődnek az autó iránt elsőként tegyék meg!
  • A megvásárolni kívánt autó a vétel előtt bármely szervizbe elvihető átvizsgálás céljából! Sokkal szerencsésebb szakemberekkel megnézetni az autót mint egy jó baráttal aki esetleg nem más mint egy önjelölt autóguru.
  • Önöknek vevőknek kell megkülönböztetni adott hirdetés alapján az autókereskedőt vagy a magánszemélyt (neppert). Önöknek kell eldönteni, hogy mi a fontosabb: egy év szavatossággal, korrekt üzletmenettel vásárolni egy autókereskedőtől, vagy picit olcsóbban egy magánszemélytől (neppertől) bevállalva a hatalmas kockázatot semmilyen garanciával.

Amennyiben minden vevő betartaná ezeket a szabályokat akkor eltűnnének a nepperek és rólunk autókereskedőkről megváltozhatnának a kialakult sztereotípiák, rossz vélemények.

Végezetül: cégünk az egy év szavatosság mellé km garanciát is vállal. Kereskedésünk 24 éve működik ugyan azzal az adószámmal!